Tradita e kultivimit të shegës

5 Nëntor 2023, 14:06

Fermeri I vogël Ahmet Sulejmani rrëfen sekretet e kultivimit dhe shegën devedishe në kopshtin e tij, me peshë deri 1 kilogram një kokërr.