Ullinjtë e Byshekut si histori suksesi

28 Nëntor 2021, 15:21

Agronomi Vloadimir Bajrami rrëfen historinë e jetës, punën si agronom dhe si emigrant në Amerikë, rikthimin në Atdhe dhe suksesin e pritshëm në vitin e 10-të pas ngritjesd së minifermës.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha