Veri Jug - Bletët, si ekonomi për familjet në Libonik

25 Shkurt, 14:15 | Përditesimi i fundit: 2024-02-25 14:16:50

Dashamir Kosturi, bletërritës, flet për mbajtjen e një parkiu të vogël bletësh dhe të ardhurat që mer prej tyre.