Veri Jug - Bujtina Ajazi ndër më të mirat në Shqipëri (21.04.2024)

21 Prill, 14:00

“Bujtina Ajazi ndër më të mirat në Shqipëri” Ky është emisioni i rradhës me të cilin ju ftojmë të përjetojmë caste magjike nga qëndrimi në një bujtinë të rrallë në fshatin Seferaj në zonën e Golemit, pranë Kavajës. Biofarma Ajazi me vica majërie, me mbi 200 gjela deti, me bagëti të imta, bletë dhe me një baxhio të vogël ku prodhohen 7 lloje djathrash. 10 dhomat e bujtinës, për të pritur turistë nga vendi dhe nga bota. Nën moderimin e gazetarit Agim Pipa, ndiqni reportazhin “Bujtina Ajazi ndër më të mirat në Shqipëri”