Veri Jug - Centrifuga e vjeljes së mjaltit

12 Shtator, 15:26

Si kryhet heqja e vulave të kornizave të koshereve dhe më pas, si përpunohet dhe vilet mjalti në dy centrifuga enkas për vjeljen e mjaltit. Hedhja e mjaltit në sita dhe më pas në enët e mëdha, gati për të shkuar tek konsumatorët.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha