Veri Jug - Fara mirësie dhe familja Molla (04 qershor 2023)

4 Qershor, 14:17

Udhëtim në veri të Shqipërisë me destinacion qytetin e vogël të Laçit, 50 kilometër larg Tiranës. Ndalesa e rradhës në qendrën sociale “Fara mirësie” themeluar dhe drejtuar nga qytetarët Vera dhe Aleksandër Molla. Shërbime fizioterapie, logopedi, mësime pas mësimit ose aftër scool, që të gjitha falas për njerëz me aftësi ndryshe, familje të varfra dhe familje në nevojë. Ndiqni reportazhin ”Fara mirësie dhe familja Molla” realizuar nga moderator I emisioneve Veri Jug, gazetari Agim Pipa

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha