Veri Jug - Fermeri i vogël Brahim Kaja

6 Qershor, 17:24

Në fshatin Halilaj blegtori i vogël Brahim Kaja, me vetëm 10 kokë gjedhë, arrin të mbajë familjen me të ardhurat që I nevojiten për gjatë gjithë vitit. Ai flet për shpenzimet që bën për mbajtjen e 10 lopëve dhe shërbimet që ai dhe e shoqja I bëjnë bagëtive, e vetmja pasuri e familjes Kaja.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha