Veri Jug - Guri i Zi dhe kështjella e Gajtanit

10 Mars, 13:52 | Përditesimi i fundit: 2024-03-10 17:12:41

Alfred Haxhari, banor dhe studjues në Gurin e Zi, sjell në kujtesë vlerat e historisë përmes kështjellës së Gajtanit, ndërtuar rreth 1 mijë vjet para lindjes së Krishtit.