Veri Jug - Hajmeli dje dhe sot

28 Prill, 13:58

 

Leonora Prenga, mësuese e vjetër dhe drejtoreshë e shkollës së mesme të bashkuar në Hajmel, sjell historinë e fshatit të saj ndër shekuj. Kultura e jetesës, tradita, dasma zadrimore si perlë e kulturës dhe artit popullor.