Veri Jug - Këmbana e dhuruar nga Vatikani

10 Mars, 13:57 | Përditesimi i fundit: 2024-03-10 17:12:25

Pjetër Marku, kryetar I fshatit Sheldi, rrëfen historinë e këmbanës së kishës së fshatit, dhuruar në vitet 1800 nga populli Italian dhe Vatikani, në këmbim të një kilogrami farë të duhanit të Sheldisë, një ndër më të njohurt jo vetëm në Shqipëri.