Veri Jug - Kulla e vjetër 500 vjecare

26 Shtator, 16:10

Gjatë udhëtimit në liqenin e Ulzës, peshkatari Preng Ded Gjoni “zbulon” për emisionin Veri Jug një kullë të vjetër 500 vjecare malsorësh mirditore. Vlerat historike dhe kulturore të kullës së pa shpallur Monument Kulture.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha