Veri Jug - Maliqi (25.02.2024)

25 Shkurt, 14:13

Një udhëtim mbreslënës në qytetin e Maliqit, vetëm 13 kilometra afër Korçës. Qytet me ndërtesa tradicionale dhe me një Bashki model nga arkitektura dhe mjediset e shërbimit. Violina e parë në reportazh është kryetari I Bashkisë Gëzim Topçiu dhe, fill pas tij, në fshatin Libonik, bletërritësi Dashamir Kosturi. I cili mban në kopshtin e shtëpisë një park të vogël bletësh dhe, për çdo koshere, mer mesatarisht 15 kilogram mjaltë. Ndiqni reportazhin “Maliqi”, realizuar nga moderatori i emisioneve Veri Jug, gazetari Agim Pipa.