Veri Jug - Maliqi, qyteti i sheqerit dje dhe sot

25 Shkurt, 14:16

Gëzim Topciu, kryerari I Bashkisë Maliq, flet për historinë e fillimeve të jetës në Maliq, nga banesat e palafiteve, deri në shekullin e 21. Ekonomia, turizmi, fermerët e vegjël.