Veri Jug - Mesazhe nga peshkatarët e Radhimës

4 Korrik, 17:00

Kapiten Baçi, pas një udhëtimi në det, sjell mesazhet e punës dhe I bën thirje të rinjve në qytetin e Vlorës të afrohen në flotën e peshkimit dhe të mësojnë zanatin e peshkatarit, si një mundësi e madhe reale për jetën e tyre.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha