Veri Jug - Mesazhe pune nga një kovac

24 Korrik, 14:49

Kovaci Behar Podaj thotë se puna, vetëm puna, e mban gjallë njeriun dhe këshillon burrat e papunë të mendojnë të bëjnë një punë që ata mund ta gjejnë në qytet apo në fshat qoftë.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha