Veri Jug - Moli i vogël i varkave në Park

5 Shtator, 15:09

Në një udhëtim të shkurtër me motovarkë, Fatjon Prençi, drejtor I monitorimit të Parkut Kombëtar të Divjak Karavastas, flet mbi numrin e zogjve dhe të shpendëve që jetojnë në lagunën e Divjak Karavastas dhe kujdesi për mirëmbajtjen e Parkut.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha