Veri Jug - Në Hekal, vend i naftës dhe ullinjve

16 Prill, 14:59

 

Një udhëtim magjik mbi luginën e Vjosës, në fshatin Hekal, një vend me puse të vjetër nafte dhe i begatë me ullinj qindravjeçarë por edhe me ullinj të rinj. Personazh i reportazhit blegtori dhe ullishtari Ramiz Merkaj. Ndiqni reportazhin "Në Hekal, vend i naftës dhe ullinjve" realizuar nga moderatori i emisioneve Veri Jug, gazetari Agim Pipa

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha