Veri Jug - Një bujtinë e veçantë në fshatin Seferaj

21 Prill, 13:59

Fiqiri Ajazi, banor në fshatin Seferaj – Golem, rrëfen historinë e ngritjes së një bujtine pas kthimit nga emigrimi. Biofarmë, një baxhio e vogël për gatimin e djathrave dhe dy restorante. 10 dhoma akomodimi për turistët vendas dhe të huaj si kapitale për mbajtjen e bujtinës.