Veri Jug - Një mesazh pune për miqtë

20 Qershor, 17:32

“Nëse do të jetosh gjatë, puno!” Ky është mesazhi dhe slogani që kopshtari Shpëtim Gjonaj I jep miqve dhe moshatarëve të tij, të cilët, në vend që të luajnë domino, mund të meren me punë të dobishme në shërbim të jetës dhe shëndetit të tyre.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha