Veri Jug - Një park bletësh në Trestenik

12 Shtator, 15:26

Ahmet Hoxhalli, fermer bletërritës, flet për kultivimin e bletëve në një zonë në kufi me Greqinë. Hapja e koshereve dhe dërgimi I hojeve në dhomën e centrifugës, ku bëhet vjelja e mjaltit.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha