Veri Jug - Orëndreqësit e Tiranës (12 shkurt 2023)

12 Shkurt, 13:54

Takim me orët e Tiranës dhe mjeshtrat që I japin jetë kohës, përmes sahatëve dhe orëve të dorës. 300 vjet orë të sjella nga Anglia nga familja Tufina, 200 vjet Kulla e sahatit dhe më pas ndalesë në një laborator pune orëndreqësish tek Pallati me shigjeta. Ndiqni reportazhin “Orëndreqësit e Tiranës”, realizuar nga moderator I emisioneve Veri Jug, gazetari Agim Pipa

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha