Veri Jug - Princi Matrenga si zotërues i kështjellës

13 Qershor, 16:54

Në qendër të kështjellës së Bashtovës gjenden ende dhomat e banesës së familjes së princit Matrenga, zotërues I kështjellës para dhe pas pushtimit Osman. Bukuria arkitektonike e banesë së princit Matrenga.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha