Veri Jug - Shkëlqim Hajno, Saranda dashuria e jetës sime

19 Shtator, 15:08

Një udhëtim impresionues në qytetin e bardhë të Sarandës, qytetin me histori dhe identitet qysh prej shekullit të 5 - 6 pas krishtit. Personazh i reportazhit është Shkëlqim Hajno, gazetar, shkrimtar për fëmijë, intelektual dhe drejtues I agjensisë Mjedisore AJMMI në qytetin e Sarandës. Sinagoga dhe bazilika e lashtë hebraike, zbuluar nga arkeologët tanë në vitet ’60 të shekullit të kaluar, Saranda si qytet turistik buzë detit Jon, me një fluks prej 400 - 500 mijë turistësh për vitin 2021 dhe në fund, gazetari Hajno në një komunikim të drejpërdrejtë me ekspertë të mjedisit dhe qytetarë sarandiotë në radio Saranda. Ndiqni reportazhin: “Shkëlqim Hajno, Saranda dashuria e jetës sime” realizuar nga moderatori i emisioneve Veri Jug, gazetari Agim Pipa.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha