Veri Jug - Sinagoga hebraike e Sarandës

19 Shtator, 15:11

Udhërrëfyesi i emisionit Veri Jug Shkëlqim Hajno, rrëfen historinë, origjinën dhe identitetin e qytetit të Sarandës, në një bashkëjetës të përsosur me komunitetin e hebrenjve që kishin në qytet një sinagogë dhe bazilikë qysh prej shekujve 5-6 pas Krishtit.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha