Veri Jug - Toka dhe bimët, historia e një agronomi

7 Prill, 13:40 | Përditesimi i fundit: 2024-04-07 13:43:04

Sotir Çuni, agronom në zonën e Libofshës, qarku Fier, rrëfen historinë e jetës së tij pranë tokës, pranë bimëve të arave, nga koha e diplomimit si agronom, deri në ditët e sotme.