Veri Jug - Turizmi në Sarandë në vitin 2021

19 Shtator, 15:09

Gazetari Hajno sjell një informacion të gjerë mbi zhvillimin e turizmit gjatë viteve të pandemisë coronavirus covid 19 dhe turizmin, si bazë të ekonomisë të familjeve sarandiote. Plazhet e Sarandës, turistët e huaj dhe çelja e bujtinave mikpritëse për turistët gjatë muajve të verës.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha