Veri Jug - Ulza, qyteza e peshkatarëve (26.09.2021)

26 Shtator, 16:09

Ulza Eco Park, ose Parku rajonal I liqenit të Ulzës është destinacioni ynë I fundit me fillimin e stinës së vjeshtës. Ndalesë në qytetin e Ulzës, qytetin e hidrocentralit të dytë mbi lumin Mat dhe qëndrim me peshkatarët ulzakë. Personazhë të reportazhit janë Gjon Rica, kryetar I Organizatës së Menaxhim Peshkimit dhe peshkatari Preng Ded Gjoni, njeriu në pension që e ka nisur zanatin e peshkatarit qysh në vitin e largët 1965. Gjatë udhëtimit në sipërfaqen e liqenit kamera e Veri Jug zbulon në kodrën mbi liqen një kullë 500 vjecare malësorësh mirditorë. Në kthim të udhëtimit, një dialog me Prengën mbi jetën në Ulëz, cfarë mendimi ka ai për politikën shqiptare dhe a janë vaksinuar në familjen e tij kundër coronavirusit covid 19. Ndiqni reportazhin Ulza, qyteza e peshkatarëve, realizuar nga moderatori I emisioneve Veri Jug, gazetari Agim Pipa.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha