Vreshtat me rrush në Baldushk (02.10.2022)

2 Tetor, 14:53

Një udhëtim mbreslënës në vreshtat e fshatit Fushas, si pjesë e Njësisë Administrative të Baldushkut. Personazh I reportazhit është eksperti I vreshtarisë Alket Harizaj, njeriu që bën disa punë në ditë për të mbajtur të shëndetëshme ekonominë e familjes dhe për t’ju larguar tundimit për ikjen në emigracion. Vreshtat e Baldushkut dhe disa nga shqetësimet e bujqve të harruar dhe të pambështetur nga organet vendim marrëse. Ndiqni reportazhin “Vreshtat me rrush në Baldushk”, realizuar nga moderator I emisioneve Veri Jug gazetari Agim Pipa.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha