12 fëmijë u zhdukën mistershëm në Shqipëri/ Detaje mbi fatin e Bleona Matës

22 Maj, 19:49

Bleona Mata: ishte 6 vjeç- është 16 vjeç Juliana Hoxha: ishte 6 vjec -është 34 vjeç Jonuz Luga ishte 4 vjec dhe sot eshte 29 vjec Violeta Nikolli: ishte 14 vjeç - është 36 vjeç Ndue Mark Nikolli: ishte 11 vjeç - është 33 vjeç eshte Artur Cara: ishte 11 vjeç- është 27 vjeç Mitat Ibrahimi: ishte 8 vjeç- është 18 vjeç Marteo Bejaj: ishte 15 vjeç- është 24 vjeç Julian Cela ishte 10 vjec eshte 17 vjec Jasmina Jashari: ishte 6 vjeç- është 29 vjeç Azize Mirlak – ishte 7 vjec sot eshte 24 vjec Zhevahir Gezdari: ishte 13 vjeç- është 37 vjeç Emisionin "Pa gjurmë" me moderatore Odeta Dume mund ta ndiqni nga e hëna në të premte në orën 16:30 në ekranin e Report Tv

r.k./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha