Beteja për misrin në fshatin Balshaban (6 gusht 2023)

6 Gusht, 13:15 | Përditesimi i fundit: 2023-08-06 13:30:00

Gjendja para korrjes së misrit në arat e fshatit Balshaban në njësinë administrative të Baldushkut. Personazh I reportazhit është bujku Gani Shabani, agronom me profesion dhe I diplomuar si economist I lartë. Ganiu, tre dynym tokë I ka mbjellë me misër dhe, në mungesë të një autokombajne korrëse për misrin, mbi 15 mijë rrënjë do t’I korrë me dorë, me drapër. Në 14 fshatrat e Baldushkut ekziston vetëm një autokombajnë korrëse misri. Ndiqni reportazhin “Beteja për misrin në fshatin Balshaban” realizuar nga moderator I emisioneve Veri Jug, gazetari Agim Pipa.