E braktisi shtatzënë,pas 4 vitesh e rikërkon/Kërcimtarja:Ke nuse në shtëpi,dua vetëm… (13 nëntor 2023)

13 Nëntor 2023, 19:15

Kristina Gegolli 33-vjeçarja nga qyteti i Korçës u dashurua me një burrë nga Maqedonia e Veriut, një dashuri që do të kthehej në makth për të dhe vonë do kuptonte që kishte qenë vetëm një mashtrim. Historia e saj e ka zanafillën në vitin 2016, kur ajo u shpërngul në Maqedoninë e Veriut për shkak të vërshtërsive ekonomike dhe fillon punë si kërcimtare në një lokal nate. Aty Kristina njihet me 32-vjeçarin Bujamin Ademin, ku dhe pastaj fillojnë një raport dashurie. Ata fillojnë të bashkjetojnë së bashku në një shtëpi me qira dhe Bujamin emigronte shpesh drejt shtetit gjerman për të punuar. Pas dy viteve bashkëjetese Kristina mëson se ishte në pritje të ëmbël, ndaj e lumtur këtë lajm ia komunikon Bujaminit. Reagimi nuk ishte ajo që priste, pasi ai i kërkoi ta abortonte fëmijën, por Kristina vendosi ta sjellë në jetë djalin. Bujamini nuk ia njohu kurrë atësinë dhe Kristina më vonë kuptoi të vertëtetën. Të vërtetën që trondiste themelet e marrdhënies së tyre. Bujamini ishte i martuar dhe baba i katër fëmijëve. Kristina mësoi se burri që dashuroi e kishte gënjyer dhe e gjitha ishte një mashtrim.