Ja këshillat për nënat e reja dhe të rriturit për të mbrojtur lëkurën në stinën e ftohtë (10 shkurt 2024)

10 Shkurt, 22:39 | Përditesimi i fundit: 2024-02-10 22:52:22

Gjithashtu farmacistja Besmira Shpendi do të këshillojë nënat e reja dhe të rriturit si të mbrojmë dhe trajtojmë lëkurën në stinën e dimrit..