Kulla e Përjakajve, më e madhja në Shqipëri (29 janar 2023)

29 Janar, 14:02

Veri jug zbulon në malsinë e Lezhës një kullë malësorësh, më e madhja në të gjithë vendin, ndërtuar në fillim të shekullit të kaluar. Një kullë me 9 porta, 11 dhoma dhe 5 oxhaqe. Rrëfyes I historisë së kullës, malsori Viktor Përjaku dhe, bashkë me te, edhe historiani Paulin Zefi. Ndiqni reportazhin “Kulla e Përjakajve, më e madhja në Shqipëri” realizuar nga moderatori I emisioneve Veri Jug, gazetari Agim Pipa.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha