Kurbini i jetës së njerëzve të mirë

5 Dhjetor 2021, 13:32

Fshati Gjorm në rrethin e Kurbinit është destinacioni më I fundit I emisionit Veri Jug. Takim me veterinerin Ymer Hysa, njeriun e mirë që, përvecse mjek veteriner, është edhe një studiues, historian I zonës dhe poet. Ndalesë me Ymerin në fshatin Fush Mamurras tek ferma e lopëve të Ilir Begës, inspektim I gjendjes së gjedhëve dhe kujtime nga vitet e punës, të vështira por edhe me sadisfaksion të madh. Më pas, qëndrim në një mjedis në natyrë pranë Thumanës, shfletim I librave studimorë dhe dy vëllimeve me poezi të intelektualit Hysa. Ndiqni reportazhin “Kurbini I jetës së njerëzve të mirë” realizuar nga moderator I emisioneve Veri Jug, gazetari Agim Pipa.

Programe të tjera

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha