Shkon të kërkojë lekë hua,zhduket Skënder Cobo nga Durrësi/Gruaja:Policia e zbuloi në kufi

22 Shkurt, 21:10 | Përditesimi i fundit: 2021-02-22 21:13:39

#pagjurme #odetadume #reportTV Emisionin "Pa gjurmë" me moderatore Odeta Dume mund ta ndiqni çdo të hënë, të martë, të premte në orën 16:55 dhe çdo të enjte në orën 20:55 në ekranin e Report Tv ’Isha 29 vjec kur u martova. Filloi të humbiste pak mendjen nga stresi, që kur pronari na nxorri nga shtëpia në vitin 2013. Ai donte të merrte djalin me vete atë ditë. Nga policia kam mësuar se bashkëshorti është larguar nga Shqipëria. Nuk ka patur mjete identifikimi sepse i kishte humbur. Vite më parë ka emigruar në Greqi por nuk kishte shprehur dëshirën për t’u larguar sërish’. 51-vjecarja akuzohet nga njerëzit e bashkëshortit si personi që ka gisht në zhdukjen e Skënderit. Ajo i është drejtuar gjykatës për ta shpallur të humbur. ’Njerëzit e tij më thonë si ka mundësi që humbi. Ata kanë dyshime se unë kam gisht në zhdukjen e Skënderit. Unë u kam thënë ta kërkojnë edhe në Interpol. Nuk janë përballur me mua, por më kërkojnë llogari. Nipërit bënin habi për zhdukje, duke ngritur pyetje të ndryshme. I jam drejtuar gjykatës për ta shpallur të humbur, por njerëzit e burrit kanë kërkuar dëshmitar për të mësuar nëse ka dalë nga shtëpia atë ditë apo jo. Fëmijët janë rritur dhe njohin vetëm Asllanin. Dua ta gjej më shumë prej fëmijëve, ata e kërkojnë E mbetur pa përkrahje, nëna e dy fëmijëve strehohet prej 8 vitesh nga shoku i ngushtë i burrit, Asllan Plaku. Ai hedh dyshimet se miku i tij i ngushtë shfrytëzohet për të lypur. ’Kam qenë bashkmoshatar me Skënderin. Si fillim dua ta gjej mikun tim. Kam një barrë të rëndë, sepse nuk jam në gjendje që të kujdesem më për Dritën dhe fëmijët. E kam gjetur në rrugë dhe e kam marrë. Mua nuk më lejojnë më fëmijët që ta mbaj. Marr 200 mijë lekë pensionin tim dhe kam një djalë të sëmurë, kujdesem djali kujdesem për 5 veta. Unë nesër mund të vdes, por fëmijët e mi e nxjerrin jashtë. Kam frikë se Skënderin mund ta kenë marrë edhe për të lypur’, shprehet Asllan Plaku, miku i Skënderit

Programe të tjera