Me Kosovën apo me Kurtin ? (1 qershor 2023)

2 Qershor 2023, 06:50

Tensionet në veri të Kosovës dhe zgjidhja politike për shmangien e një përshkallëzimi të konfliktit ishte temë e diskutimit në emisionin ‘Real Story’ në Report Tv me gazetarin Sokol Balla