‘Më përzuri nga krevati, unë e kyça në dhomë’/Përplasja e çiftit, nxjerrin tradhëtinë e… (24 nëntor 2023)

24 Nëntor 2023, 22:47

Një baba 40-vjeçar nga Velipoja, ka 1 vit qe nuk flet me djalin e tij 3-vjeçar. Arben Ndoci pas konflikteve me bashkëshorten e tij për cështje parash, kjo e fundit është larguar me të miturin në drejtim të paditur. Arbeni vjen nga një martesë e dështuar e cila zgjati 5 vite në kohë. Debatet nisën mes ciftit kur ata u bënë prindër ne vitin 2020 , kur në jetë erdhi Arjani Komunikimet dhe sjelljet ndryshuan. Bashkëshortët filluan të ishin agresivë ndaj njëri-tjetrit, ku babai tregon se nëna ka ushtruar dhunë ndaj të voglit. Nuk është hera e parë që nëna me djalin largohen nga banesa. Shpesh herë strehoej te shtëpia e babait të saj. Për hir të djalit dhe për mos shkatërrimin e familjes, Arbeni shkonte në familjen e saj në Tropojë duke e falur bashkëshorten e tij. Ececjaket e 38-vjecares mes Tropojës dhe në Velipojë sollën fundin e martesës. Ishte data e 24 Korrik 2022 kur Arbeni e mbyll gruan në shtëpi së bashku me vogëlushin. Ky gabim beri qe te arrestohej nga policia dhe Alida me vogëlushin të lihej e lire. Prej asaj dite Arbeni nuk ia dëgjuar zërin të birit, dhe me ngulm kërkon ta takoj.