Mulliri i fundit me ujë në Shëngjergj

28 Janar, 13:46

63 vjecari Hasan Disha rrëfen vitet e punës në një mulli bloje me ujë, trashëguar nga tre breza në familjen e tij. Mulliri, thotë ai, duhet të shëndrrohet në një object kulturor për t’I njohur turistët vendas dhe të huaj, me traditën e blojës së drithrave në mullinjtë tradicionalë me ujë.