“Pa Gjurmë” sjellë historinë e të miturve të “rrëmbyer” nga babai, avokatët ofendohen në studio

4 Nëntor 2020, 18:03

Gruaja nga Tirana jetoi prej 12 vitesh nën dhunën psikologjike të ish-bashkëshortit të saj nga Fieri, deri ditën vendosi të kërkojë ndarjen prej tij, divorc, i cili përfundoi më 17 korrik të këtij viti, ku gjykata vendosi që 2 fëmijët e mitur t’i kalojnë nën kujdestari babait. Me kalimin e tij jashtë kufijve ish-bashkëshorti A.L pretendon se e ka kryer me qëllim rinovimin e pasaportave greke, për fëmijët si dhe faktin që efektet e urdhërit të mbrojtjes për të drejtën e tij të udhëtojë me ta pa marrë autorizimin nga nëna janë deri më datë 4 tetor 2020, por ky afat ka skaduar dhe fëmijët ndodhen ende në Greqi. E gjendur përpara një fakti të kryer, së fundmi nëna e tyre ka lëshuar një prokurë të posacme, për nxjerrjen e një leje kalimi 24 orëshe, nga ambasada shqiptarë në Athinë, me qëllim kthimin e fëmijën në Shqipëri.Por përvec këtyre dokumentave 36-vjecarja vë në dispozicion dhe një pashaportë të ish-bashkëshortit, ku ambasada amerikane në Athinë ia ka rrefuzuar në vitin 1998. Ndaj për nënën e dy fëmijëve, kjo është një hakmarrje nga ish-bashkëshorti e kërcënon se nëse ajo nuk I jep autorizimin për xjerrjen e pasaportave greke fëmijëve, ajo nuk do t’I shohi më kurrë.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha