“Pa Gjurme”suprizon ish të trafikuarën,i sjell në studio të bijën që solli me tutorin para 23-vitesh

13 Nëntor 2020, 23:29

#pagjurme #odetadume #reportTV Nje vit pasi tronditi me historinë e jetës, një 42-vjecare në kërkim të vajzës që e lindi e vetme në dhomën e një hoteli në Durrës, për hërë të parë në emisionin ’Pa Gjurmë’ në Report TV përballet live me Morena Lekën, e cila pretendon se është ajo vajza që u lind 23 vite më parë. Me buzën që i dridhej dhe zemrën që i rrihte fort 42-vjecarja mëson se kush kishte trokitur në program, për të qenë bashkë me të në të njëjtën studio. Bora (emër i vendosur nga redaksia) mbeti shtatzënë nga tutori i saj, ndërsa lindi një vajzë më 26 korrik të vitit 1997, të cilën nuk e pa që nga ajo ditë. Gjatë kërkimeve që nisën një vit më parë stafi i emisionit ’Pa Gjurmë’ mësoi se vajza ishte rritur nga halla e saj, por që më tej nuk dihej se ku përfundoi vajza, c’ka vështirësoi edhe punën e kërkimeve. Më tej mësuam se se babai biologjik i vajzës jeton në Itali me familjen e tij, por pa vajzën që Bora lindi. Stafi ’Pa gjurmë’ u kontaktua nga një vajzë 23-vjecare e birësuar në një qytet nga veriu i Shqipërisë, e cila zbulon detaje të tjera tronditëse. Odeta Dume: Dikush erdhi trokiti në studion tonë Bora: Kush ? Odeta Dume: Unë do ta ftoj në studio, ju do e shikoni vetë se kush është. Do ti bëjmë pyejtje bashkë. Mund të jetë vajza juaj ? Bora: Ishalla Odeta Dume: Mund të jetë një person që vjen këtë pasdite për të na treguar se ku ndodhet vajza juaj? Kaq shumë emocione ke? Bora: Po shumë? Morena Leka ndodhej në regji gjatë kohës, që Bora nuk ishte në dijeni për këtë surprizë, ndërsa vetë dridhej e gjitha. 23-vjecarja hyn në studio duke treguar versionin e saj, sesi zbuloi 10 vite më parë se ishte një vajzë e birësuar. Ajo tregon disa të dhëna, që e cuan tek personi me inicialet A. Gj, për të cilin thotë se është babai i saj biologjik. I njëjti person që pasi e trafikoi, e la edhe shtatzënë 42-vjecaren. ‘Unë jam Morena nga veriu i Shqipërisë. Arsyet pse jam këtu dihet. Dyshimet e mia se jam një fëmijë i birësuar lindën 10 vite më parë, por në pamundësi absolute për të pasur informacion, heshta. Deri kur u dha emisionin juaj, për fatin tim të mirë dhe fatmirësisht edhe ju nuk keni reshtur së kërkuari, dëgjova një detaj, që vajzës i është prerë kërthiza vetë. Ky fakt përkon me mua, pasi dhe kërthiza ime është ndryshe nga e njerëzve të tjerë, ky është detaji i parë kryesor. Dyshoja për të vërtetën pavarësisht që prindërit e mi birësues nuk ma kanë treguar. Një mik i imi i cili kishte parë emisioni dhe që është hetues, kuptoi një të vërtetë. Kur pyeta nënën dhe i kërkova një foto kur isha e vogël, por ajo nuk e kishte. Më në fund nëna birësuese e pranoi realitetin se më kishte marr nga jetimorja e Durrësit, gjë që u lidh me historinë në fjalë’, rrëfen 23-vjecarja 23-vjecare zbulon një tjetër detaj të rëndësishëm për babain birësues, c’ka e lidh fort me ngjarje të ngjashme, me ato të gruas për të cilën Morena pretendon se është nëna e saj biologjike. Morena ka zbuluar se babai i saj birësuar ka një miqësi të vjetër me babain e saj biologjik me inicialet A.Gj, madje se mbase të dy ishin pjesë e një rrjeti prostitucioni që operonte në Itali.

Programe të tjera

Shiko të gjitha