Parku i Divjakë Karavastas me një pyll të ri

23 Janar, 15:29

Veri jug ka udhëtuar javën e fundit në lagunën e parkut kombëtar të Divjak Karavastas dhe është ndalur në një prej zonave të mbetura të varfra, pa gjelbrim ndanë detit. Aty ku prej shumë vjetësh erozioni detar ka bërë që sipërfaqja e mbetur djerrë të shkaktojë probleme në mjedis. Dhjetra studentë të fakultetit të pyjeve nga Tirana marin pjesë në mbjelljen e njëmijë fidanëve të rinj pishash për pyllëzimin e zonës, gjurmë të gjelbërta në lagunë dhe rritja e sipërfaqeve të pyllëzuara. Ndiqni reportazhin “Parku I Divjakë Karavastas me një pyll të ri” realizuar nga moderatori I emisioneve veri jug, gazetari Agim Pipa

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha