Veri Jug - Mbjelljet e vjeshtës në Çerkezë (19 Nëntor 2023)

19 Nëntor, 14:08 | Përditesimi i fundit: 2023-11-19 14:10:26

Fshati Çerkezë në njësinë administrative të Zall Herrit është destinacioni I udhëtimit tonë, ndërsa bujqit dhe fermerët e vegjël po bëhen gati për mbjelljet e vjeshtës. Njihuni me traktoristin Agron Tafa, I cili punon çdo ditë 5 hektarë tokë në Çerkezë dhe fshatrat fqinjë. Dashuria për profesionin, për tokën dhe vendlindjen janë motivi I jetës së Agronit, që nuk ka pranuar të shkojë në emigracion. Ndiqni reportazhin “Mbjelljet e vjeshtës në Çerkezë” realizuar nga moderator I emisioneve Veri Jug, gazedtari Agim Pipa.