Shega devedishe në minifermën Sulejmani

5 Nëntor 2023, 14:03

Doktori I shkencave Pjerin Preka flet për vlerat e mëdha ushqyese dhe kuruese të shëgës devedishe në tokat e bujqve shkodranë.