Studentët, mjedisi, laguna

23 Janar, 15:32

Ardian Koçi flet mbi raportin e lidhjeve të Agjensisë së Zonave të Mbrojtura me studentët dhe përfitimet e komunitetit nga shtimi I sipërfaqeve të gjelbërta në Parkun Kombëtar Divjak Karavasta.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha