Turistë në Qendrën e Vizitorëve

25 Korrik, 13:47

Kamera e emisioneve Veri Jug viziton muzeun e Parkut Kombëtar të Llogarasë, si një prej aseteve me vlerë të pasurisë sonë kombëtare. Shpjegime mbi parkun, bimësinë dhe banorët e Parkut të Llogarasë.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha