Veri Jug - Bujqësia drejt rënies së lirë

14 Prill, 13:54

Fermeri I vogël Agim Cani në fshatin Rrotull, thotë se bujqit dhe fermerët ndjehen të braktisur nga shteti. Vitin e ka;luar, thotë ai, pjesa dërrmuese e bujqve dhe traktoristëve nuk e morën karburantin sipas premtit. Cmimet e produkteve bujqësore që vijnë nga importi janë më të ulta se ato të prodhimeve vendase dhe kjo gjë po I con bujqit dhe fermerët drejt falimentit.