Veri Jug - Bujtina e kuqe dhe muzeu etnografik

11 Shkurt, 13:53

Dilaver Dorzi, I zoti I një bujtinë familjare me qëllim zhvillimin e turizmit familjar në Perzë, rrëfen pasionin e mbledhjes së enëve dhe objekteve të vjetra për ngritjen e një minimuzeu, si pjesë të historisë dhe kulturës së jetesës në Pezë.