Veri Jug - Hajmeli në zemër të Zadrimës (28.04.2024)

28 Prill, 13:55

 

“Hajmeli në zemër të Zadrimës” është reportazhi I rradhës, me personazh mësuesen e vjetër Leonora Prenga, si përfaqsuese e kulturës popullore në Hajmel, një qendër e banuar prej qindra vjetësh. Ndalesë në ministudion e artizanes Lul Gjonaj, që punon në veg prej dhjetra vjetësh. Dasma zadrimore, punuesit e dyfeqeve dhe pushkëve të vjetra punuar me serm. Veri Jug me gazetarin Agim Pipa