Veri Jug - Jeta, politika dhe pandemia

15 Gusht, 15:52

Personazhi I reportazhit Aziz Tafa reflekton mbi jetën në fshatin Darzdezë, mbi poligtikën dhe qeverisjen e vendit dhe mbi pandeminë coronavirus covid 19.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha