Veri Jug - Kooperativa private e qilimave

9 Maj, 16:01

10 gra artizane në fshatin Zogaj kanë krijuar një kooperativë private për endjen e qilimave dhe me punën e tyre mbajnë gjallë ekonomitë e familjeve,m bashkë me burrat që, sipas traditës, punojnë si peshkatarë në liqenin e Shkodrës.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha